Goed in je vel met een maatje meer

Het ideaalbeeld dat veelal wordt gegeven, zijn vrouwen die strak in hun vel zitten en in het bezit zijn van een maatje 34. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Sommige vrouwen hebben nu eenmaal de aanleg om wat steviger te zijn dan andere vrouwen. Daarnaast kunnen aandoeningen van invloed zijn op het postuur van de vrouw. Toch kun je met een maatje meer ook goed in je vel zitten en het wel niet altijd zeggen dat je ongezond bent.

Koop de juiste kleding

Er goed uitzien doet altijd een hoop met je zelfvertrouwen. Koop kleding dat bij je postuur past en waar je je lekker in voelt. De tijd dat we in legging en een t-shirt lopen omdat het zo lekker zit en goedkoop is, is echt voorbij en is ook helemaal niet nodig. Bij Happy Size is mooie kleding te koop en ook kun je daar inspiratie op doen. Je krijgt zelfs tips mee hoe je je buikje kunt verbergen of de focus van je heupen kunt weerleggen.

Blijf in beweging

Wat je postuur ook is, beweging is en blijft belangrijk om goed in je vel te zitten. Al is het maar een wandeling maken. Probeer dit ook elke dag te doen. Door elke dag te bewegen, komen er fijne stofjes vrij uit je hersenen waardoor jij lekkerder in je vel zit. Ook is het goed voor je om elke dag buiten te zijn.

Eet en drink gezond

Het is goed voor je lichaam om veel water te drinken. Probeer ook dagelijks aan 1,5 liter te komen. Zo worden je afvalstoffen goed weggespoeld en zit jij lekkerder in je vel. Ook gezond eten doet een hoop met je gemoed. Dus eet gezond en kook zelf. Zo kun je gebruik maken van verse en gezonde ingrediënten waar je lichaam energie van krijgt.

Ook je hersenen verdienen aandacht

Lekker in je vel zitten, doe je niet alleen met je lichaam, maar ook met je geest. Zorg dus goed voor je geest. Dit kun je doen door regelmatig yoga oefeningen te doen of door regelmatig te mediteren. Ook dit hoeft helemaal niet lang te duren. Als jij elke avond of ochtend 10 minuten een mindfulness oefening doet, kom je al een heel eind.

Daarnaast werpt het ook zijn vruchten af om ’s avonds een dagboekje bij te houden. Hierin schrijf je in waar je dankbaar voor bent die dag. Op deze manier dwing je jezelf om positief te denken.

Zo zie je dat er een heleboel mogelijkheden zijn om lekker in je vel te zitten. Ook met een maatje meer.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.