Een stijlvolle eetkamer in 4 stappen

Een nieuwe woning gekocht of gewoon behoefte aan iets nieuws? In deze blog vertellen wij je hoe je in 4 stappen een stijlvolle eetkamer genereert.

Stap 1. Een eettafel met stoelen

Een stijlvolle tafel met bijpassende stoelen is de eye-catcher van de eetkamer. Ga voor een eettafel en stoelen die passen bij jouw voorkeuren en behoeften. Daarnaast is het natuurlijk leuk dat de tafel past bij de keuken, mits deze zich in de keuken bevindt. Gaat u voor een ronde tafel, waarmee je een heel speels effect creëert? Of ga je toch voor een mooie, grote tafel waar gezellig met heel de familie aan getafeld kan worden? Er zijn tal van mogelijkheden. De meest stijlvolle eetkamer creëer je door er in elk geval een bij elkaar passend geheel van elkaar te maken, in de stijl die jou voorkeur heeft.

Stap 2. Leuk kleurtje op de muur

Door een muur of meerdere muren in een leuke, bijpassende kleur te schilderen creëer je een sfeervol en stijlvol effect in je eetkamer. Daarnaast zorgt een mooie kleur er vaak voor dat de kamer een warmere uitstraling krijgt.

Stap 3. Aankleding van de kamer

Zorg voor wat leuke aankleding in de eetkamer. Zet een mooie vaas met bloemen op tafel, hang een leuk schilderij of kunstwerk aan de muur of zorg voor andere leuke decoratie in de vorm van bijvoorbeeld kaarsen. Er zijn tal van manieren om een leuke aankleding aan de kamer te geven.

Stap 4. Verlichting is the key!

Goede verlichting is heel belangrijk om een sfeervolle, stijlvolle kamer te creëren. Bekijk goed welke verlichting past bij je ruimte en neem de tijd om dit uit te testen. Mooi licht is heel belangrijk om sfeer te creëren.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.