Een stapelbed die bij jouw wensen past

Een stapelbed is super leuk en erg praktisch. Eurobedden heeft een ruim aanbod in verschillende stapelbedden. Opzoek naar een geschikt stapelbed? Lees hier verder.

Stapelbedden met opbergruimte

Als je weinig ruimte hebt in een kamer is een stapelbed met opbergruimte ideaal. Je bespaart al ruimte met een stapelbed maar door de extra opbergmogelijkheden bespaar je nog meer ruimte. Daarnaast geeft het ook een rustgevend effect omdat dan de meeste meubels in de slaapkamer in dezelfde stijl zijn.

Stapelbed met bureau

Om meer ruimte besparen in een studenten kamers heeft Eurobedden ook stapelbedden met bureau in haar collectie. Hiermee combineer je een stapelbed met een werkruimte. Ideaal voor kleine studenten kamers. De bureaus zijn net als de stapelbedden van de hoogste kwaliteit.

3 persoons stapelbedden

Bij Eurobedden ben je ook op het goede adres voor een 3 persoons stapelbed. Hierbij heb je de keuze uit twee modellen. Bij het eerste model vind je op de onderste laag 2 slaapplekken en op de bovenste laag 1 slaapplek. Bij het tweede model zijn er 3 slaapplaatsen boven elkaar. Het is maar waar jouw voorkeur naar uit gaat. Een 3 persoons stapelbed is ideaal voor grote gezinnen of als er vaak mensen blijven slapen. Bekijk de collectie op Eurobedden.nl of breng een bezoek aan de showroom.

Stapelbed voor kinderen

Bij Eurobedden vind je ook uitvoeringen van stapelbedden die geschikt zijn voor kinderen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit stoere jongens stapelbedden in een stoere kleur of in een vorm van een bus. Voor een meiden slaapkamer zijn er speciale roze stapelbedden of witte stapelbedden met roze accenten. Een stapelbed is echt een droom van elk kind. Het is toch veel gezelliger om met je broertje of zusje op 1 kamer te slapen. Daarnaast bespaar je ook nog eens veel ruimte om te spelen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *