Bij het verpakken van een product komt veel kijken. Een van de eerste keuzes die u maakt, is de manier waarop u uw ontwerp wilt hebben. Flexodruk is een geweldige, eenvoudige optie, die driekleurendruk mogelijk maakt. Het is een direct-printmethode, wat betekent dat de gewenste ontwerpen rechtstreeks op uw verpakkingsmateriaal worden aangebracht. Flexo is een veelzijdige, voordelige keuze voor eenvoudige ontwerpen en bulkbestellingen.Litho: Litho is een hoogwaardig drukproces van tijdschrift kwaliteit dat bedrukte vellen op uw doos lamineert. In tegenstelling tot andere afdrukopties, is lithografie een proces in twee stappen. Het is geschikt voor maximaal zes kleuren. Bedrukte dozen bestellen kan online en wordt aangeboden door verschillende bedrijven.

Digitale doos afdrukken

Digitaal printen van dozen is een economisch proces dat, net als Superdoos die direct-to-box printen mogelijk maakt. Het is een van de gemakkelijkste en meest economische manieren om uw gepersonaliseerde verpakking te bedrukken. Het is ook een uitstekende optie voor kleine bestellingen. Digitaal printen biedt vele unieke voordelen en is misschien wel het printproces waarnaar u op zoek bent. Volgens onderzoek in de sector zijn verpakkingen en ontwerp van groot belang voor de consument. Uit een recent onderzoek van Paper and Packaging Board en IPSOS blijkt dat meer dan 60% van de consumenten het ermee eens is dat verpakkingsontwerp hun aankoopbeslissingen beïnvloedt. Verpakking is belangrijk – er komt veel op af.

Wat is Flexo Box-afdrukken?

Een van de meer traditionele drukmethoden is flexografie. Flexodruk is een direct-to-surface methode waarbij gebruik wordt gemaakt van reliëfplaten en rasterwalsen. Bij flexodruk wordt een verheven afbeelding op een flexibel reliëfoppervlak gedrukt, vergelijkbaar met het boekdruk “stempelen” in het vroege tijdperk van kranten. U kunt de verhoogde afbeelding plaat op drie verschillende manieren maken: met gieten, computergestuurde lasertechnologie en blootstelling van polymeer aan ultraviolet licht. Nadat de afbeelding met verhoogde afbeelding is voltooid, plaatst u de platen in een pers. Kleine kopjes bevatten exacte hoeveelheden inkt, die ze op het printoppervlak afzetten.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.