Dit zijn de nageltrends van 2021

2020 was een bewogen jaar. Het vaccineren is begonnen, dus 2021 biedt gelukkig perspectief. Wie weet wat 2021 allemaal in petto heeft voor ons. Een ding wat we wel zeker weten zijn de nageltrends van 2021. Here we go!

In het eerste deel van 2021 zullen we nog zeeën van tijd hebben. Hierdoor blijft DIY helemaal hot. Bepaalde kleuren, art en technieken op het gebied van nagels ga je sowieso zien dit nieuwe jaar.

Alle kleuren van de regenboog

Met nagels kan je eigenlijk echt elke kant op. Heb je er wel eens aan gedacht om elke nagel in een andere kleur te lakken? Wij zijn er fan van. En heel erg moeilijk is het niet, het enige wat je nodig hebt zijn verschillende kleurtjes nagellak. Je kan kiezen voor verschillende tinten van één kleur, een ombré effect of van licht naar donker. Je kan het zo gek maken als jezelf wilt.  Urban Nails is een erg bekend merk onder de professionele nagelstylistes. Ook jij kan daarmee aan de slag! Bestel je producten en wie weet kan jij na deze absoluut de mooiste nagelcreaties maken.

Laat jezelf zien

Met kleding kan je jezelf laten zien, maar met nagels ook! Dit jaar zoeken we steeds meer nieuwe manieren om onszelf te laten zien. Op nagels kan je letters schrijven. Wanneer je niet zo netjes bent in schrijven, kies dan voor letterstickers!

Ruimte over

Met nailart is niet altijd nodig om de hele nagel te bedekken. Er zijn ook veel creaties beschikbaar waarbij je ruimte kan overlaten. Denk bijvoorbeeld aan de helft van de nagel of alleen de bovenkant van de nagel.

Minimalistisch

Eentje die past bij de vorige nageltrend is minimalisme. Subtiele kunstwerkjes op nagels worden helemaal hot dit jaar! Daarnaast is het ook erg toepasbaar voor beginners.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *