Dit zijn de modetrends die *overal* zullen zijn zodra de lente toeslaat

Is er nog iemand klaar om de jassen in te pakken en te herenigen met onze favoriete lente modestukken?

Als je op ons lijkt, heb je een paar dagen geleden misschien een diepe zucht van verlichting geslaakt toen je je realiseerde dat de winter deze maand eindelijk voorbij zal zijn.

Maar met verschillende grote stormen die onlangs de Nederlandse weer scène hebben overgenomen en de London Fashion Week weer om de hoek komt kijken, hebben we een grimmige herinnering gekregen dat de winter het land voorlopig nog niet heeft verlaten. Als iemand de knop heeft om vooruit te springen naar de warme lentezon, druk er dan alsjeblieft op …

Jeans met hoge taille

Jeans met een hoge taille hebben misschien al meer dan tien jaar onze garderobes gedomineerd, maar in de lente van 2022 worden ze nog populairder, aangezien de laaghangende taille zijn weg terugvindt naar de voorhoede van het kleermakers bewustzijn. Het draait allemaal om het dragen van een sexy kledingstuk, dus het is geen trend om te kiezen voor een laagbouw en deze te verbergen onder een lang breisel. Kies voor cropped tops voor een sexy en uitstralende look.

Geplooide rokken

Eén van de meest draagbare trends die uit deze ronde van catwalks kwam, was de geplooide rok, en hoewel er een lichtverstrooiing was van mini-incarnaties die deden denken aan de favoriete tennisrok van deze zomer, draait in 2022 allemaal om de geplooide rok. Verder zijn er eigenlijk geen regels. Bedrukt, effen, kleurrijk, monochroom, gecombineerd met breisels of gecombineerd met een bralette, zolang het geplooid is, zit je goed.

Vloeibare en metalen kleur

Volgend seizoen is er een nieuwe manier om metallic lovertjes te maken zonder dat je pailletten nodig hebt, die vaak erg schadelijk zijn voor het milieu. Mogen we je in plaats daarvan aanmoedigen om een metaalglans te krijgen via vloeibare metaalglans; een veel subtielere, meer volwassen en eigentijdse kijk op glans. Deze glanzende dromen, die voornamelijk, maar niet uitsluitend te vinden zijn in goud en zilver, creëren een gevoel van gesmolten metaal terwijl luxe, glinsterende stof om je lichaam lijkt te vallen.

ULTRA-MINI MINI’S

Geplooide rokken mogen dan sexy zijn voor volgend seizoen, maar alle andere stijlen verhogen de zoom lijnen tot minuscule lengtes. Dit zijn mini’s die de supermodellen van de jaren ’90 met trots zouden hebben gedragen, met meer dan de helft van de dij bloot onder het korte stukje stof. Kies voor opvallende tinten, prints of stoffen om ervoor te zorgen dat de rok weliswaar klein is, maar toch een echte punch inpakt.

WIT PAK

Witte pakken en een groene jurk van Topvintage zijn misschien al een aantal maanden van de radar voor kleermakers, omdat delen van het land thuiswerken in loungewear, maar volgend seizoen keert het oude met wraak terug. Strak wit en compleet met opvallende accenten van taillebanden tot contrasterende zwarte details en gedurfde schouders, dit zijn kledingstukken die opvallen en je aantrekkelijk zullen maken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *