Dit zijn de leukste Playstation games voor vrouwen

Wie zegt dat alleen mannen kunnen genieten van een goede game op de Playstation? Ook voor vrouwen zijn er genoeg spellen te vinden die leuk zijn om te spelen. Ben je al in het bezit van een Playstation console? Dan kun je hier het maximale uithalen. PS Plus kopen is om meerdere redenen een aanrader: je kunt in de eerste plaats volop leuke games spelen. Wat zijn nu de leukste Playstation games voor vrouwen? Dat lees je hier!

1: Little Big Planet

Little Big Planet is een leuk spel dat je alleen en met meerdere personen kunt spelen. Je kiest een personage waarmee je tal van werelden kunt gaan ontdekken. Hier speel je puzzels en moet je challenges oplossen. Als speler kun je ook je eigen wereld maken en deze online delen met andere spelers. 

2: The Unfinished Swan

In het spel The Unfinished Swan moet je een weggelopen zwaan volgen door een onbekende wereld. Door te gooien met verf kom je langzamerhand achter alles wat er zich in deze wereld afspeelt: de wezens en de geheimen. Het spel is opgebouwd uit diverse levels met puzzels en challenges. Uiteindelijk moet je het opnemen tegen de koning van het spel.

3: Hohokum

Hohokum is een spel waarbij je als een slang tal van avonturen aangaat. Je kunt in verschillende werelden en puzzels terechtkomen. Je kunt ook muziek maken, nieuwe plekken ontdekken en meer. Je kunt ook volop genieten van de mooie vormgeving in het spel: voordat je het weet kun je niet meer stoppen! 

 

Er zijn nog tal van andere games die je op je Playstation kunt spelen. Games als The Last of Us, Fortnite en The Pathless zijn ook absolute aanraders. Er zijn zoveel games beschikbaar: het is dan ook altijd mogelijk een geschikte game te vinden die helemaal bij jou past. 

 

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.