Dit zijn de belangrijkste Essentials voor je haar!

Een goede shampoo & conditioner

De belangrijkste en meest gebruikte haarproducten zijn natuurlijk de shampoo & conditioner. Het is belangrijk om een goede shampoo en conditioner te hebben die werken voor uw specifieke haartype. Nu hebben we allemaal verschillende haartypes, dus dit zal er niet voor iedereen hetzelfde uitzien. De producten die je gebruikt om je haar te wassen kunnen de gezondheid van je haarstrengen echt beïnvloeden, dus het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen! Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het zoeken naar een shampoo en conditioner die geschikt is voor u:

  • Haartextuur: Naast uw hoofdhuid is uw haartextuur waarschijnlijk het belangrijkste om te overwegen. Als u fijn haar heeft dat de neiging heeft om plat te vallen, kan een volumevergrotende formule het beste werken. Als u echter dikker, grover haar heeft, kan een gladmakende shampoo en conditioner uitkomst bieden.
  • Wasfrequentie: Deze factor wordt vaak over het hoofd gezien, maar de frequentie van het wassen van uw haar is belangrijk! Als u uw haar bijvoorbeeld elke dag wast, wilt u geen intense ophelderende shampoo gebruiken, die uw haar kan ontdoen van zijn natuurlijke vocht… maar als u uw haar slechts één keer per week wast, kan het zijn dat uw haar echt de ophelderende shampoo nodig heeft om uw hoofdhuid volledig te reinigen.
  • Ingrediënten: Helaas bevatten sommige shampoos en conditioners ingrediënten die uw haar kunnen beschadigen. Een paar om op te letten zijn natriumlaurylsulfaat, parabenen, natriumchloride en synthetische geuren en kleuren.

Mijn favoriete shampoo en conditioner zijn van Rituals. Bestel hier Rituals online.

Haarolie

Olie helpt geweldig om je haar te beschermen, gespleten punten tegen te gaan en bij droge lengtes. Voor meer hydratatie breng je olie altijd aan op nat haar. Gebruik met mate, een paar druppeltjes zijn al genoeg. Mijn favoriete haarolie is de ‘’No.7 Bonding Oil’’ van Olaplex.

Texturizing Spray

Als je haar de neiging heeft om de hele dag plat te vallen, kan een goede droge texturizing spray je beste vriend zijn! Deze sprays kunnen bij de wortel worden gebruikt voor extra lift of over de hele lengte van uw haar voor textuur en volume. Een goede tip is om je hoofd ondersteboven te draaien na het stylen en het een lichte spray te geven, als je je hoofd weer omhoog draait, heb je veel volume! Het zorgt voor een goede hoeveelheid volume en textuur, terwijl het ook uw stijl vasthoudt!

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *