Deze producten heb je nodig voor een beauty night met de meiden

Ben je van plan om binnenkort met je vriendinnen af te spreken, maar heb je geen idee wat jullie samen kunnen doen? Misschien is het wel een leuk idee om een beauty night te organiseren! Combineer dit met een leuke film, lekkere snacks en drankjes of een heerlijke avondmaal en je hebt de perfecte girls night. In dit blog hebben wij de leukste beauty producten voor je samengesteld die je sowieso moet hebben op je girls night.

1: een LED masker

In plaats van  zelf gezichtsmaskers maken, kun je ook gebruikmaken van een speciale led masker. Wat houdt dit dan precies in? Een LED masker is een speciale masker die gebruikt wordt voor een gezichtsbehandeling. In een LED masker zitten er honderden lampjes, elk die verschillende lichtgolven produceren. Deze golflengtes zorgen voor een speciale behandeling door cellen te stimuleren. Het resultaat? Een stevigere huid, een huid die ook nog eens soepel is en zeer elastisch. Je huid voelt als een baby billetje na een behandeling met de LED masker! Dat zullen jij en jouw vriendinnen echt tof vinden.

2: IPL ontharing

IPL ontharing, oftewel Intense Pulsed Light ontharing, zorgt voor een ontharing van verschillende lichaamsdelen door middel van lichtenergie. De lichtenergie die vanuit deze IPL ontharingsproducten komen wordt geabsorbeerd door melanine en daarna omgezet in warmte. Dit zorgt ervoor dat het haartje en het haarzakje vernietigd worden, waardoor haar dus minder snel terug groeit. Hoe fijn is dat? Klinkt veel beter dan jezelf ontharen met een scheermesje en scheerschuim, nietwaar?

 

3: tienduizenden flesjes nagellak

Oke, tienduizenden flesjes is misschien een beetje overdreven. Maar zorg er wel voor dat je genoeg nagellakflesjes hebt, zodat je elkaars tenen en vingers kan lakken na een gezicht stoomsessie en een ontharing sessie! Vraag aan je vriendinnen of zij hun nagelspulletjes kunnen meenemen. Zo hoeven jullie niet alleen jouw spullen te gebruiken en dan heb  je een breder aanbod in soorten en kleuren.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *