dikke dames

Heb je een huis gekocht, ben je het huis aan het her inrichten of ga je samenwonen? Het kan allemaal. Maar wat is dan het belang van kunst en accessoires in huis? Je hebt natuurlijk je eigen stijl, smaak en wensen. Nu is het de kunst om hier een balans in te vinden met jouw partner of je eigen meubels van vroeger.

Bepaal de functies en indeling


Wat wil je allemaal kunnen doen in de woonkamer? Ben je alleen of met een gezin met kleine kinderen? Schrijf op wat jij of jullie voor ogen hebben en waar het aan moet voldoen. Houd hierbij rekening met licht inval / uitzicht en praktische aspecten zoals opbergruimte. Zodra je een beter beeld hebt van waar je welke activiteit wilt plaatsen, dan kan je het gaan indelen in de desbetreffende ruimte.

Een passende woonstijl


Hoe ontdek je een stijl die bij allebei jullie smaken past of heb je alle vrijheid om te kiezen wat je wilt. Start het proces met een moodboard om de juiste kleurkeuze en stijl te ontdekken. Word je blij van een moderne look of ga je liever voor landelijk? Laat je vooral inspireren want het kan altijd verrassend leuk uitpakken. Je kan het zelfs mixen met een andere stijl.

Maak het plaatje af


Als je aan de hand van een moodboard de meubels en kleuren op elkaar hebt afgestemd en alles een plekje gekregen heeft. Dan kan je gaan kijken naar de aankleding die zorgt voor sfeer en knusheid. Denk hierbij aan een vloerkleed, een plant of juist een prachtig schilderij. Ben jij een vrolijke type met veel humor? Dan zijn de dikke dames schilderijen van schilderijenshop geweldig voor jou. Deze kleurrijke schilderijen zijn bekend van het SBS 6 tv programma Robs grote tuinverbouwing. Dus als je nu denkt, waarom heeft vrijwel iedereen dit schilderij in huis? Dan is het antwoord simpel. Vanwege het feit dat echte levensgenieters zich kunnen vinden in het schilderij en het past bij elk interieur.

In huis staat gezelligheid centraal en met een eye-catcher zoals de dikke dames schilderijen creƫer je een warme en unieke sfeer. Het herinnert je eraan om elke dag weer te genieten. Ga zelf aan de slag, laat je informeren en vooral ook inspireren want er is zoveel mogelijk.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *