De wintertrends voor je huishouden: Welke past bij jou?

De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om je huis extra leuk te versieren met kerstdecoratie! Welke stijl van kerstdecoratie past bij jou huis? Het moet natuurlijk wel bij je interieur passen. In deze blog behandelen we een aantal verschillende soorten kerstdecoratie, zo kunt je zelf kijken welke stijl het beste past bij je interieur.

De klassieke, traditionele kerstdecoratie

De traditionele kerst, de warmte en uiteraard: de notenkraker! Je ziet ze in 2018 weer als trend terug. De Notenkraker uit Amerika is weer helemaal in. Verder zie je ook steeds vaker de hangende kerstmannen van de IKEA. Deze moeten uiteraard wel bij je interieur passen. Wanneer je de kerst op je interieur wilt afstemmen kijk dan op Domo Meubelen voor de leukste meubels. Maak bijvoorbeeld een leuke zithoek met stijlvolle fauteuil, een tafeltje en bijpassende decoratie als kaarsen en lampjes.

De Scandinavische kerst

De Scandinavische woonstijl is er eentje die je steeds vaker begint te zien, een stijl die steeds meer mensen gaan waarderen. De Scandinavische stijl bestaat vaak uit een mix van hout, witte en natuurlijke materialen.  Daarnaast is het bij deze stijl heel normaal om gebruik te maken van kransen met eucalyptus takken. Door deze te versieren met lampjes of zelfs kerstballen haal je zo de kerst naar binnen!

Urban Jungle & kerstdecoratie

Urban Jungle, de naam zegt het eigenlijk al, is een stijl waarbij je gebruik maakt van heel veel planten. Is de Urban Jungle stijl iets voor jou? Ga dan bijvoorbeeld voor een kamerden. Deze den is geschikt voor het hele jaar. Je kunt bij wijze van spreken je kerstboom het gehele jaar laten staan. Je kunt de den namelijk ook versieren in kerststijl, zo heb je geen echte kerstboom meer nodig.

Welke kerstdecoratie is jouw favoriet? We zijn erg benieuwd welke stijl bij jou past!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *