wifi speakers

Ben jij een echte muziekliefhebber? Of wil je films kijken alsof je een thuis bioscoop ervaring beleeft? Dan zijn de WiFi speakers zeker iets voor jou. Je hebt geen gedoe meer met kabels wegwerken en de plaatsing van de speakers. Want met deze draadloze speakers kan je in elke ruimte gemakkelijk een speaker plaatsen, deze werken op wifi of bluetooth. Via een app op je smartphone of tablet kan je de Wifi luidsprekers individueel aansturen.

Goed om te weten
Met de wifi speakers ontvang je kristelheldere audio en wordt muziek luisteren of een film kijken een ware belevenis. Je kan de draadloze speakers in meerdere verschillende ruimtes om per kamer andere muziek te beluisteren. Zo luister je in de keuken ‘het foute uur’ en luistert je kind naar ‘k3 muziek’. Voor ieder wat wils, zonder daar last van te hebben.

De functies
De meeste speakers beschikken over een stembediening, de ander kan zelfs als weersverwachting of slaaptimer dienen. Sommige werken op wifi terwijl bluetooth ook mogelijk is. Wil je de mogelijkheid hebben om de radio te ontvangen? Of luister je liever naar je Spotify / YouTube muzieklijst. Zolang het hoogwaardige geluidskwaliteit maar aanwezig is. Want iedereen verlangt natuurlijk naar andere mogelijkheden.

Een aanrader
Zoek je Sonos speakers ter uitbreiding of je eerste speaker voor in kleinere ruimtes? Of liever voor in de woonkamer? Dan zijn de Sonos speakers zeker iets voor jouw. Ze zijn eenvoudig te besturen via een app, via wifi. Via een eigen signaal waardoor je geen last zult hebben van storingen door andere apparaten. Je spotify afspeelijst, het geluid van je televisie of je favoriete radiozender kan je hiermee beluisteren. Als je meerdere speakers hebt dan kan je deze per ruimte op een ander geluid laten afspelen. De speakers van Sonos beschikken over een uitstekende geluidskwaliteit en zien er stijlvol en tijdloos uit. Voor uitstekende geluidskwaliteit en een prachtig stijlvol design, dan kun je het best Sonos speakers kopen.

Is je wifi thuis niet sterk genoeg? Dan biedt Sonos Boost een versterking om toch muziek te blijven luisteren. Het slimme geluid voor thuis, ervaar het nu zelf.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *