Dé tips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag, het ideale moment om eens lekker samen te genieten van een dagje of weekendje wellness. Het voordeel van zo’n wellness uitje is dat je in ieder geval geen gestress hebt over kleding, kapsel of make-up. Alles staat in het teken van heerlijk samen ontspannen en genieten. Het enige dat je nodig hebt is een lekkere sauna en een royale tas gevuld met slippers, een badjas en een uiteraard fijne sauna handdoek.

Royale tas

Nou kan je prima op pad met een weekend- of sporttas, maar het kan beter én leuker! Het is immers Valentijnsdag, dan mag je best uitpakken. We hebben in onze shop twee hele gave tassen: een heerlijk royale badstofbadtas in 6 verschillende kleuren en een xxl polyester Beachbag in 3 verschillende kleuren. De badstof tas kan je desgewenst laten borduren met de naam van je lief, de datum van de eerste zoen, of misschien heb je een andere lieve boodschap in maximaal 15 tekens?

Waarom een sauna handdoek?

Onmisbaar bij een bezoek aan de sauna is een handdoek. Handig om op te zitten en fijn om om je heen te slaan. Een zacht en rozig lijf vraagt om een zachte handdoek. Verwen je lief en jezelf daarom met een echte sauna handdoek, hier ga je zeker plezier van hebben. Het voordeel van een sauna handdoek boven een gewone handdoek, is niet alleen dat deze goed vocht opneemt, hij droogt ook extra snel. Bij Strandlaken.nl vind je verschillende soorten handdoeken, die allemaal ideaal zijn voor een bezoekje aan de sauna. En ook hier heb je weer de mogelijkheid om er iets op te laten borduren.

Fijne Valentijnsdag!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *