Bikini trends

We sluiten de winter af, daarbij komt de zomer steeds dichterbij. Maar eerst gaan we genieten van de lente. De zon laat zich steeds vaker zien waardoor we maar aan één ding kunnen denken: Hello Summer! Maar voordat we de kans krijgen om naar het strand te gaan of om heerlijk te gaan zwemmen, is het eerst tijd om de juiste badkleding te vinden. We willen natuurlijk wel kunnen stralen. Er zijn zoveel soorten en stijlen bikinis, want voor ieder is wat wils. Hierbij een paar handige tips:

Ontdek jouw stijl
Ben je opzoek naar een bikini die goed aansluit bij je figuur? Laat je inspireren met de volgende tips:

* Een peer figuur? Smalle schouders, slanke taille, brede heupen en vollere boven benen en billen. Leg je nadruk dan op je bovenlichaam.  Een strapless bikini laat je schouders breder lijken.

* Een appel figuur? Dunne benen en een korter bovenlichaam. Ga dan voor een hoog uitgesneden broekje, zo accentueer je jouw bovenlichaam en laat je jouw benen langer lijken.

* Een zandloper figuur? Smalle taille, bredere heupen. Leg hierbij de nadruk op je taille en accentueer de schouders met een mooie haltertop.

* Een atletisch figuur? Een smalle bouw, subtiele rondingen. Ga dan voor een uitgesproken bikini. Een top met ruches of een print om het meer volume te geven.

* Een omgekeerde driehoek figuur? Bredere schouders dan je heupen, voller aan de bovenkant. Breng de aandacht beneden, door bikini broekjes in een felle kleur te dragen of details met fransjes.

Strand-musthave
Creëer verschillende looks met je strandkleding. Een pareo kun je als rokje of zomers jurkje is het super leuk voor over je bikini. Zo zie je er nog fashionabler uit op het strand. Je draagt natuurlijk iets waar jij je comfortabel bij voelt, dat je een bepaald lichaamstype hebt betekent niet dat je alleen de gesuggereerde bikini kan dragen. Laat je inspireren en geniet.

Tip: Door chloor of zonlicht kunnen kleuren verbleken, was daarom je zwemkleding in een handwasje met vloeibaar wasmiddel. Voor meer handige tips kijk je op 4allyourstyle.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *