De nieuwste woninginrichting trends voor 2020

Als er een perfect moment is om je huis bij te werken, is het aan het begin van een nieuw decennium. Na 10 jaar dezelfde oude meubels en decoratie, is het nu tijd om een van de beste verfkleuren op je muur te rollen, het hart van je huis op te frissen met nieuwe meubels of voeg gewoon een nieuw kunstwerk toe aan je muur.

Om de ideeën voor thuis te vinden die overal zullen staan, zijn we meteen naar onze favoriete professionals in het interieur gegaan. Van marineverf en bloemenbehang tot gekleurde kasten en vrijstaande kuipen, dit zijn de trends voor woninginrichting in 2020 die experts niet kunnen wachten om te laten zien. Of je nu van trends houdt of er alles aan doet om ze te vermijden, er staan vast een paar ideeën op onze lijst die je zult waarderen (en die je in het volgende decennium zullen blijven waarderen).

  1. Vintage accenten

Wat vroeger hip was is nu weer hip – vooral als het gaat om trends in woondecoraties. Een ding dat we beginnen te zien is meer een knipoog naar vintage en traditionele detaillering. Zoals dingen die we zagen in meubels uit de jaren 1800 en begin 1900. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eetkamer voorzien van nieuwe vintage tafels en stoelen.

  1. Marine blauw

Marineblauw biedt de perfecte hoeveelheid contrast voor interieurs en exterieurs in zowel traditionele als moderne huisstijlen. Een keukeneiland die een snelle upgrade krijgt of een kamer die een dramatische nieuwe look krijgt met contrasterende witte afwerking en houtwerk, de schaduw zorgt voor een statige uitstraling zonder helemaal zwart te worden.

  1. Gebogen sofa’s

Deze 2020 trend in woondecoraties brengt je terug naar nog een decennium. “We zullen een aantal throwbacks uit de jaren ’60 en ’70 zien met een moderne draai en een focus op lijn en curve, zoals ook een gebogen sofa.

  1. Olijfbomen

Als 2019 het jaar was van de dramatische viooltjes, dan wordt verwacht dat 2020 het jaar van de veel subtielere olijfboom zal zijn. In plaats van felgroen te bloeien, zijn deze bomen een meer geavanceerde wijze.

  1. Bloemen behang

Als de gedachte aan flower-power wallpaper je doet krimpen, dan is 2020 misschien wel het jaar waarin je je deuntje verandert. Bloemenbehang bestaat al jaren en je zult het mooie patroon blijven zien, maar met een veel modernere update. Ze zijn een bijzonder goede keuze in poederbadkamers en foyers. Bovendien zijn er tonnen stick-on-opties als je niet klaar bent om je volledig te committeren.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *