De nieuwste trends in zonnebrillen

Zonnebrillen zijn hét fashion item voor de zomerperiode. Toch kun je ze heel het jaar door dragen, en is het dus een prima manier om jezelf het hele daar door te onderscheiden van de rest. Elk jaar zijn er weer andere zonnebrillen hip, en dat maakt het verzamelen ervan alleen maar leuker. Je hebt nooit genoeg zonnebrillen!

Ook dit jaar zijn er weer een flink aantal nieuwe spannende trends. Van klein tot groot, van zwart tot kleurrijk, laten we een aantal van onze favorieten bekijken.

Modern en snel

Waar een paar jaar terug sportbrillen nog een beetje knullig en onaantrekkelijk waren, is het vandaag de dag juist hip. Dit moderne, bijna futuristische ontwerp geeft je een dynamische look en laat je er ook nog eens sportief uitzien.

Uitbundig en kleurrijk

Twee glazen met een simpel recht frame, dat is voor sommige te simpel voor een zonnebril. Brillen kunnen ook meer zijn. Kleurrijke patroontjes, bloemvormige glazen, of een frame met tijgerprint, het kan allemaal. Vorig jaar was het kitsch, dit jaar is het kunst!

Natuurlijke materialen

De tijd dat zonnebrillen van een stukje plastic gemaakt horen te zijn, is achter ons. Steeds meer vallen wat uniekere materialen in de smaak. Zo heb je bamboe- of houten zonnebrillen. Deze geven een duurzaam en spontaan karakter aan jouw outfit.

Kleiner en kleiner

Het is een tijdje hip geweest om een zonnebril met zo groot mogelijke glazen te dragen. Wil je echter wat bescheidener overkomen, dan moet je juist kleiner gaan. Kleine glazen met een dun frame geven een slim karakter en je kunt er ook eleganter overheen kijken. Handig voor op het strand!

Meer glas, minder montuur

Mocht je dan toch die grote glazen willen, ga dan voor die met een zo’n dun mogelijk montuur. Zo blijft het een statement van je karakter zonder té uitbundig over te komen.

Voor de laatste modetrends kijk je op vrouwengids.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *