De leukste pyjama’s en loungewear om thuis in te chillen

Hoewel het voor de meeste vrouwen niet hun favoriete seizoen is moeten we er toch aan geloven. De herfst staat weer voor de deur. En dat betekent dat de temperaturen weer gaan dalen en de dagen korter worden. Niets is dan lekkerder om na een lange dag je skinny jeans te verruilen voor een heerlijke cosy pyjama of comfy loungewear. Maak voor jezelf een heerlijke kop thee en bingewatch je favo serie op de bank. Zo slecht is de herfst misschien toch niet…

Ook nu we onze tijd zo veel mogelijk thuis doorbrengen is loungewear onmisbaar in je kledingkast. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is klein beetje mascara op en je haar even door borstelen. Dan zie je er toch nog een beetje stijlvol uit als je onverwachtst wordt gevideobeld door je collega.

Leukste pyjama’s en loungewear

Wij zien genoeg redenen om de komende tijd lekker in je huispak rond te lopen. Hunkemöller heeft dit najaar de meest comfy loungewear en de leukste pyjama sets. De velour pakken zijn onze favoriet. Dit stofje is super zacht. Met een joggingsbroek en een bijpassende top heb je een complete set. Ben je bang dat je er suf uit ziet in je huispak? Geen paniek! Door het velour stofje ontstaat er een glimmend effect, waardoor het huispak er stijvol uit ziet. Ideaal dus voor een videocall met je collega’s. Kan je daarna meteen weer je bed in duiken!

Deze wil je nooit meer uit doen

Ook een musthave in het najaar is een heerlijke fluffy badjas, ga voor een grijze of een oudroze. Laat het bad vollopen, gezichtsmaskertje op, kaarsjes aan en geniet van je momentje! Voor de dames onder ons die zich net wat meer sexy willen voelen tijdens de herfstdagen heeft Hunkemöller heerlijke pyjama set met een zebra printje. Ook deze is gemaakt van velour waardoor de pyjama super zacht is.

 

Ready om je pyjama en loungewear collectie uit te breiden? Go get it!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *