De leukste merken voor je volgende shopsessie

De leukste merken voor je volgende shopsessie

Een nieuw seizoen betekend een nieuwe garderobe! Oké je hoeft niet al je kleding weg te gooien en opnieuw te beginnen. Maar een nieuw seizoen is altijd een leuk excuus om weer eens te shoppen en wat nieuws te proberen. Daarom geef ik je graag was fashion inspiratie van een paar merken die je misschien nog niet kende, maar die je zeker zou moeten kennen!

Summun

Summum dameskleding is een merk wat een eigen stijl volgt. Dit is voor vrouwen die niet de mainstream trends hoeven te volgen maar lekker hun eigen ding kiezen. Een uniek en vrouwelijk merk met kledingstukken van hoge kwaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan de pasvormen van hun kleding zodat het mooi naar het lichaam vormt en comfortabel zit. Je kunt alles vinden binnen dit merk. Van blouses en broeken tot jurken en van casual tot meer formeel. Met meer dan 700 (online) verkooppunten is dit merk ook makkelijk verkrijgbaar.

Nukus

Nukus is een Nederlands merk voor dameskleding. Het richt zich op vrouwen van alle leeftijden door collecties te maken die tijdloos en stijlvol zijn. Luxe stoffen en zachte materialen van hoge kwaliteit zijn altijd terug te vinden in de stukken van dit merk. Elk seizoen komen er nieuwe stukken uit en deze zijn elk seizoen weer leuker dan de andere. De huidige lentecollectie bestaat uit mooie zachte kleuren en zonnige printjes. Met lange broeken en maxi jurken of shorts en mouwloze tops heb je opties voor elk soort weer deze lente.

Studio Anneloes

Voor een meer sportieve en casual look moet je zijn bij Studio Anneloes. Dit is een heel leuk Nederlands merk wat in 2006 is opgericht en daarna enorm is gegroeid. Met meer dan 100 verkooppunten zowel online als in winkels is dit merk ook makkelijk verkrijgbaar. Dit merk biedt lekker veel afwisseling. Als je je dus niet wil beperken tot één stijl kun je je helemaal uitleven met kledingstukken van dit merk.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *