De leukste kerstcadeaus voor je man, vriend of vader!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent tijd voor kerstvieringen! Veel mannen weten vaak niet wat ze moeten vragen, daarom in dit artikel de leukste tips voor je op een rijtje. Wat zijn nou de meest leuke cadeaus voor je man, vriend, vader of broer?

  • Bier

Veel mannen houden van bier en speciaalbier wordt steeds populairder! Een van de leuke ideeën voor de kerst is dan ook een bierpakket met speciaalbiertjes. Zo heb je tegenwoordig bijvoorbeeld een bierbox, waar 9 speciaalbiertjes in zitten. Daarnaast is de verpakking super gaaf, wat het een extra leuk cadeau maakt om te geven.

  • Modelbouw of miniaturen

Mannen houden van spelletjes, maar het zijn ook kinderen. En bij jongens-stuff hoort modelbouw. Met name voor kerstmis is het leuk een kerstdorp te bouwen met daarin kersthuisjes, figuren, bomen en meer. Een van de populairste aanbieders daarvan is Lemax, met een ruim assortiment. Laat je man, vriend of vader weer kind worden en laat hem een gaaf kerstdorp bouwen.

Tot slot zou je hem blij kunnen maken met een bierbrouwpakket. Want wat is er nou leuker dan je eigen bier brouwen? Veel starterspakketten beschikken over een uitgebreid stappenplan.

  • Een hippe platenspeler

Platenspelers maken hun terugkeer! Tegenwoordig is het weer helemaal hip om een platenspeler in huis te hebben en heerlijke plaatjes te draaien. Platenspelers worden dan ook weer in veelvoud opnieuw op de markt gebracht. Een moderne, hippe platenspeler is dan ook een superleuk kerstcadeau.

  • Barberpakket: scheerpakket

De barbershops poppen tegenwoordig overal op! Steeds meer mannen gaan naar een speciale barber om hun haar in stijl te laten knippen of scheren. De markt voor leuke cadeautjes speelt daar natuurlijk op in door speciale  scheerpakketten en baardverzorgingspakketten op de markt te brengen. Houdt je man, vriend of vader hier ook van? Geef hem een scheerpakket cadeau!

  • Een spel

Spelletjes zijn altijd goed! Een leuk spel is altijd een leuk cadeau om te geven. Denk aan spellen als 30 Seconds, Escape Room The Game en soortgelijke spellen. Bedenk waar hij van houdt en ga voor een van de leuke spellen als kerstcadeau.

  • Wintertrui

Elke man heeft wel een heerlijke wintertrui nodig om de koude dagen mee door te komen. Draagt hij het niet op zijn werk, dan draagt hij het wel in zijn vrije tijd. Ga voor een trui die jij leuk vindt of ga voor een trui van een merk waarvan je weet dat hij die graag draagt. Ga bijvoorbeeld voor een Stone Island trui uit de nieuwe collectie, heerlijk warm en stijlvol! Ook een Lyle and Scott trui is altijd goed. Jij weet zelf het beste waar hij van houdt!

Welk cadeau ligt er straks bij jou onder de kerstboom?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *