De leukste herenkostuums voor vrouwen

Bij themafeestjes zoals Halloween zijn we als vrouw vaak geneigd om ook voor een vrouwelijke kostuum te kiezen. We trekken een mooie jurk, jumpsuit of iets anders moois aan, maken het af met een accessoire zoals een pruik en klaar is het. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar als je op zoek bent naar iets origineels dan is het wel tijd voor iets anders. Ga eens op zoek naar een mooi herenkostuum en steel de show tijdens elk feestje.

Iets te veel van het goede? Kies dan de vrouwelijke variant

Voordat we tips gaan geven voor de beste herenkostuums, weet dat er ook nog een tussenweg is. Misschien vind je het wel helemaal niet zo’n leuk idee om mannenkleding aan te trekken, of zit het simpelweg helemaal niet zo lekker. Weet dat er in dat geval online ook genoeg kostuums te vinden zijn waarbij ze een vrouwelijke variant hebben gemaakt van mannelijke figuren. Denk hierbij aan de kerstvrouw, een viking, een piloot en zelfs bekende superhelden zoals Deadpool.

Draai de rollen om

Het is misschien een beetje flauw, maar wat dacht je ervan om de rol van man en vrouw eens om te wisselen? Kies een bekend duo uit dat uit een man en vrouw bestaat, zoals Gomez Alonzo en Morticia van The Addams Family, Superman en Superwoman of Belle en het Beest. Tijdens de voorbereidingen zullen jij en je wederhelft in ieder geval al genoeg pret hebben wanneer jullie elkaar voor het eerst in het kostuum zullen zien.

Topper in pak

Mannen in pak vinden we vaak nou niet bepaald verkeerd. Maar ook het mannelijke geslacht vindt het niet erg om ons vrouwen in pak te zien verschijnen. Ga daarom eens op zoek naar een leuk pak wanneer je naar een themafeest of concert gaat. De Toppers maken bijvoorbeeld jaarlijks een waar festijn van hun concertreeks; er is een thema waar niet alleen de vier heren, maar ook alle bezoekers van het concert in mogen hullen. Klinkt goed toch? Online is er voor iedereen wel een geschikte Toppers outfit te vinden. Neem eens een kijkje bij de collectie voor mannen en bestel het mooie pak. Helemaal leuk als je wederhelft ook zo’n pak bestelt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *