De leukste earcandy voor dit najaar

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat de feestelijke maanden in het vizier zijn. Dit betekent dat de outfits weer wat feestelijker mogen en daarbij hoort natuurlijk veel glitter en glamour. Ook zijn er dit najaar weer sieradentrends, en dan vooral oorbellen. Door meer gaatjes in je oor te laten schieten kan je zelfs van je oren een feestje maken. Wij geven je wat inspiratie voor leuke earcandy.

 

Door meerdere gaatjes in oren te laten schieten kan je ontzettend veel. Je kan bijvoorbeeld grote oorbellen dragen die door meerdere gaatjes moeten. Op de catwalk zagen we grote oorbellen die je aan 1 kant kan dragen. Houd je outfit simpel en draag een statement oorbel aan 1 kant voor een feestelijk effect. Op de catwalk zagen we ook veel ronde oorbellen. Van grote tot kleine ringen, van dik tot dun. We zien vooral veel gouden oorbellen dit najaar. Combineer mooie gouden oorringen met een basic witte blouse en een blazer. Draag hierbij eventueel nog wat andere subtiele sieraden.  Dit is een perfecte outfit voor werk of een etentje.

 

Voor diegene die graag van wat subtielere oorbellen houden is er ook genoeg. Isabel Bernard heeft ontzettend veel mooie gouden oorstekers. Veel oorbellen zijn voorzien van mooie Zirkonia maar er zijn ook oorbellen die helemaal goud zijn. Voor ieder wat wils. Als je meerdere gaatjes in je oren hebt zijn deze oorstekers perfect om met elkaar te combineren.  Combineer bijvoorbeeld een goud bolletje met een oorsteker met Zirkonia. Dit heeft een feestelijk effect, maar is toch subtiel. Ideaal voor werk of als je graag meerdere sieraden draagt. Zo voorkom je dat het too much wordt. De sieraden zijn super mooi verpakt in een chique doosje, dus de oorstekers zijn ook ideaal om cadeau te geven. Kijk op www.isabelbernard.com

om deze mooie oorstekers te scoren

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *