De leukste cadeaus voor jouw beste vriendin: 3 tips!

Nog heel even en dan is het weer zo ver: je beste vriendin mag weer een kaarsje uitblazen! Hoewel dit ieder jaar weer een feestelijke dag is, sta je ook telkens weer voor een geheel nieuw dilemma. Want wat geef je haar nu weer cadeau? Cadeaustress is helemaal geen vreemde term. Steeds meer mensen ervaren dit. Door de jaren heen probeer je immers steeds origineler te zijn en bijzondere dingen te bedenken. Bovendien probeer je ieder jaar weer je eigen cadeau te overtreffen. Op een gegeven moment loop je dan ook vast. Zonde, want dit hoort juist een feestelijke dag zonder zorgen te zijn.

Hoog tijd om hier dus verandering in te brengen. Gelukkig is er genoeg te vinden wat jij cadeau kunt doen. Heb je nog helemaal geen inspiratie dit jaar? Maak dan gebruik van de volgende drie tips. Zo vind je eenvoudig het cadeau wat bij haar past.

1.      Wees niet bang om een cadeaubon te geven

Een cadeaubon wordt al snel als iets saais of onpersoonlijk beschouwd. Volgens ons is dat imago echter helemaal niet terecht. Met een cadeaubon geef je haar juist de mogelijkheid om zelf iets te kopen waar ze écht iets aan heeft. Hoe vaak komt het wel niet voor dat iemand origineel probeert te zijn en het cadeau vervolgens met een gemaakte lach wordt aangepakt, omdat het eigenlijk niet volledig haar smaak was? Dat is zonde van al dat werk en geld. Daarom kan een cadeaubon soms gewoon een prima keuze zijn.

Kies dan wel voor een cadeaubon die echt bij haar en haar leven op dat moment past. Is ze bijvoorbeeld een ware fashionista, loopt ze er altijd fantastisch gekleed bij en is shoppen haar grootste hobby? Dan is een fashioncheque bestellen een uitermate goed idee. Is ze in verwachting? Kies dan voor een cadeaubon van een babywinkel of drogisterij. Zo geniet ze altijd van een cadeau waar ze daadwerkelijk iets aan heeft.

2.      Dagje weg

Quality time samen is meer dan onbetaalbaar. Wegens jullie drukke schema’s is het vast niet gemakkelijk om tijd voor elkaar vrij te maken. Dat is ook niet meer dan logisch nu jullie ouder worden. Maar dat betekent wel dat je elkaar mist. Hoe mooi is het dan om voor haar verjaardag een dagje weg te geven? Bijvoorbeeld shoppen, een bioscoopje pakken en uit eten gaan? Of een dagje naar een pretpark, een avondje naar een concert of nog veel meer? Er is ongelooflijk veel te doen om samen een leuke tijd te beleven, bij te praten en te genieten.

3.      Workshop

Is zij er altijd voor in om iets nieuws te leven? Dan is het ook leuk om een workshop cadeau te doen. Bijvoorbeeld voor het maken van sieraden, schilderijen of zelfs het bewerken van eigen kleding. Dat is niet alleen heel gezellig en leuk om te doen, maar kan ook nog eens heel handig zijn om te leren. Leuk om samen te doen en heel leuk en origineel om cadeau te doen. 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *