De kans op zwangerschap vergroten

Is het moment daar? Het moment dat je er met je partner helemaal voor gaat en het tijd is voor de volgende stap, namelijk kinderen? Wat geweldig. Het is een nieuwe fase in je leven waar velen naar uitkijken.

Echter is de fase waarin je zwanger wilt worden en het moment dat je daadwerkelijk zwanger raakt voor iedereen anders. De één is binnen de kortste keren al zwanger, terwijl de ander al een jaar wacht op een positieve zwangerschapstest. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het juist wel of niet lukt om zwanger te raken. We leggen je graag uit hoe jouw gezondheid kan bij dragen aan je zwangerschap.

Voeding speelt een grote rol

Het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen is altijd belangrijk, maar speelt ook een rol bij de ondersteuning van je vruchtbaarheid. Zo is het belangrijk om de juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen en gevarieerd te eten. Toch hebben sommige het hier moeilijk mee en is dit vaak niet het geval. Er zijn dan ook supplementen zwanger worden die je hierbij kunnen ondersteunen. Let hierbij wel op dat deze supplementen geen vervanging zijn van je eetpatroon, maar een toevoeging.

Onder vitamine om de zwangerschap te ondersteunen vallen onder andere de volgende producten:

  • Ultimate MultiMama
  • DCI
  • Six Sense

Ook vitamine tijdens de zwangerschap

Niet alleen kunnen vitamines en mineralen de vruchtbaarheid ondersteunen, ze zijn ook belangrijk om in te nemen tijdens de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap zijn er namelijk een heleboel producten die je niet mag eten, maar waar wel veel belangrijke voedingsstoffen in zitten.

In dit geval zijn zwangerschapsvitamines ook geen vervanging, maar weer een extra ondersteuning om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen. Eet bijvoorbeeld nog wel vis, maar vul het aan met zwangerschapsvitamines. Voorbeelden van deze vitamines  zijn vitamine D3, vitamine B12, magnesium en omega 3.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.