De jurken trends voor deze zomer

Yes! De zon is eindelijk echt doorgebroken, de zomer kan beginnen en dat betekent: tijd voor vrolijke jurken. Het aantrekken van een leuk jurkje is altijd iets waar ik enorm naar uitkijk in de zomer. Wanneer de zon sterk genoeg schijnt en de briesjes niet te hard waaien trek ik zo snel mogelijk mijn favoriete jurkjes uit de kast en kan ik het niet laten om meer jurkjes te shoppen. Maar wat worden de trends deze zomer?

Zwart-wit

Zwart en wit zijn tijdloos, maar combineer ze samen op een bijzonder manier en je hebt de trend voor deze zomer te pakken. Deze trend is niet alleen van toepassing op jurken, maar werkt wel erg goed met veel verschillende modellen jurkjes. Je kunt er alle kanten mee op en je zult zien dat de winkels en webshops vol zullen hangen met deze combinatie.

De flowy maxi jurk

Over vrolijke jurken gesproken, deze trend zal je zeker vrolijk maken. In een vloeiende of zwierige maxi jurk loop je er trendy bij dit seizoen. Het bedekt wat meer, maar door de luchtige zwierige stof raak je niet oververhit. Deze maxi jurken mogen ook zeker een lekker vrolijk, misschien zelfs mediterraan, design hebben.

Cut-outs

Toch liever wat meer blootgeven deze zomer? Dat mag ook! Jurken met cut-outs zijn ook hartstikke trendy. Dit kunnen kleine cut-outs zijn die een mooi patroon en wat diepte geven, of grote cut-outs zijn die hele stukken van het middenrif of de zij blootgeven. Voor ieder wat wils binnen deze trend.

Comfortabel maar luxe

Omdat we het laatste jaar allemaal erg comfortabel zijn geworden in onze quarantaine outfits blijft dit ook deze zomer een beetje doorzetten. Door comfortabele stoffen te combineren met luxe designs kun je straks in de meest comfortabele jurken over straat. Of dit nu een sweater dress is of een jurk die er enorm chique uitziet, het zal heerlijk zitten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *