Ben jij een echte alleskunner? Ga werken als secretarieel medewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag op een kantoor werken als secretarieel medewerker? Bij een full service uitzendorganisatie met vestigingen in de Kop van Noord-Holland ben je aan het juiste adres. Als secretarieel medewerker vervul je een belangrijke functie binnen de kantooromgeving van een organisatie. Dat komt doordat je voor de medewerkers en externe relaties vaak het belangrijkste aanspreekpunt bent en veel zaken regelt. Het beroep van secretarieel medewerker is je op het lijf geschreven als je een echte alleskunner bent, die collega’s en leidinggevenden zo veel mogelijk probeert te ontzorgen. Personal assistant, secretaresse, office-manager, management-assistent en secretarieel administratief medewerker, zijn voorbeelden van functies die grote raakvlakken vertonen met de functie van secretarieel medewerker. 

Welke taken heb je als secretarieel medewerker?

Welke taken je als secretarieel medewerker precies uitvoert, hangt uiteraard af van het bedrijf en de afdeling waar je gaat werken. Bij alle vacatures voor secretarieel medewerker is het werkveld in elk geval ontzettend breed. Daarnaast heb je binnen het bedrijf of de instelling waar je werkt contact met veel verschillende mensen. Het hangt af van je specifieke werkplek met welke collega’s je te maken krijgt. Ben je op zoek naar de ideale vacature van secretarieel medewerker, secretaresse, personal assistant, secretarieel administratief medewerker of office-manager? Bij het beste uitzendbureau van Hoorn en Alkmaar vind je gegarandeerd de baan die je op het lijf is geschreven.

Jij bent geknipt voor deze baan als je doortastend bent, jezelf soepel door een werkdag heen manoeuvreert en hoofd- en bijzaken feilloos van elkaar weet te scheiden. Als de dag anders verloopt dan je in eerste instantie had bedacht, komt jouw vermogen om te schakelen goed van pas. 

Werken bij een aansprekende organisatie 

Door je goed te oriënteren op de beschikbare vacatures van secretarieel medewerker geef je jezelf de kans om bij een aansprekende organisatie te gaan werken. Of dit nu bij een gemeentelijke instantie, in het bedrijfsleven, bij een onderwijsinstelling, in de advocatuur of in de zorg is. Alle bedrijven en instellingen hebben immers goede ondersteuning nodig. Daarom nemen de intercedenten van een uitzendbureau in Alkmaar en een uitzendorganisatie in Hoorn ook graag de tijd om je uitgebreid te leren kennen. Zo koppelen zij je aan een baan die je past als een jas. Solliciteren werkt er bovendien eenvoudig en snel. Je kunt online solliciteren door je persoonlijke gegevens in te vullen en je motivatie en CV te uploaden. Mailen of bellen kan natuurlijk ook. Wanneer ga jij aan de slag in een mooie functie van secretarieel medewerker?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *