Alles wat je moet weten over de dildo

Alles wat je moet weten over de dildo

De kans is groot dat je aan een dildo denkt als je de vraag krijgt eens aan een erotisch speeltje te denken. Best logisch, sinds dildo’s de eerste seksspeeltjes uit de geschiedenis zijn. Het is er dus al sinds het begin der tijden en wordt gebruikt voor penetratie. Niet alleen wordt de dildo vaginaal gebruikt, maar ook anaal. Je kunt het daarnaast solo of samen gebruiken.

Hoe gebruik je een dildo?

Tegenwoordig kun je ook een Dubbele dildo kopen voor dubbel zoveel genot, toch is wel verstandig de belangrijkste aspecten van dit seksspeeltje te kennen voordat je het gebruikt. Hieronder lees je meer over het gebruik van een dildo.

 

Als je van plan bent een ‘gewone’ of dubbele dildo wilt gebruiken, is het belangrijk deze eerst goed te wassen met water en een neutrale zeep. Er is ook speciale reinigingsvloeistof verkrijgbaar bij winkels, speciaal voor erotisch speelgoed. Als je een dildo gebruikt is het allerbelangrijkste om voldoende glijmiddel te gebruiken. Vooral in de anale zone is dit belangrijk, want de anus wordt niet vochtig en de vagina wel. Kortom, doe wat glijmiddel op de dildo en impregneer het gehele oppervlak voor de penetratie.

 

Als je het hebt over het gebruiken van een dildo, gaat het vooral om persoonlijke voorkeuren. Gebruik je het bijvoorbeeld liever alleen of samen? Ook kun je er zelf voor kiezen hoe je de dildo inbrengt, met hoeveel kracht je dit doet, de snelheid en de bewegingen van de penetratie. Het belangrijkste is dat je vooral experimenteert, zodat je zelf kunt uitvinden wat jou het meeste plezier brengt. De prioriteit ligt bij zelfkennis en fantasie.

Geen hand meer nodig!

Wat verder nog van belang is om te weten is dat dildo’s niet per se met de hand gebruikt hoeven te worden. Zo hebben vele dildo’s een zuignap. Met deze zuignap kun je de dildo aan een glad oppervlak kleven. Je kunt hem zelfs aan een muur of stoel kleven. Dit maakt dat de penetratie tegenwoordig zelfs zonder handen uit is te voeren. Hoe fijn is dat?

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *