5 tips voor een leuke meidendag

Wat is er nou leuker om met je beste vriendinnen een dagje weg te gaan? Je kunt denken aan een dagje winkelen in jullie favoriete stad. Heerlijk een dagje naar het strand en lekker bakken in de zon. Of een avondje uit met de meiden naar een leuk restaurant of de voetjes van de vloer op lekkere beats. Hoe zorg je ervoor dat je meidendag helemaal geslaagd is en jullie allemaal moe maar voldaan weer naar huis gaan? 

5 tips voor een topdag

* Organisatietalent gezocht! Er is vast wel iemand in jullie clubje die goed is in organiseren. Het is heel handig als 1 persoon goed overzicht heeft van de dag. Iemand die tickets regelt, reserveringen doet, weet hoe laat jullie ergens moeten zijn enzovoort. Dan heb je geen situaties waarin A  dacht dat B de kaartjes had besteld, en jullie uiteindelijk met lege handen staan.

* Timing is everything! Zorg dat je ruim van te voren de datum vastzet en dat iedereen kan. Het zou jammer zijn als er iemand niet bij kan zijn en alle fun zal missen! En als het even kan: zorg dat je de dag erna niets hoeft te doen zodat je zo laat kunt thuiskomen als je wilt. Als je de bloemetjes hebt buiten gezet met de meiden dan is vroeg opstaan wel het laatste wat je wilt de dag erna!

 * Wat je ook gaat doen met de girls, een mooie outfit zal je dag maken. Een goede reden om die leuke kleding die al zo lang in je kast ligt te dragen! Niets is te gek op zo’n dag, dus trek ook je shiny sieraden uit de kast om de look af te maken. Je kunt van tevoren natuurlijk online iets nieuws bestellen. Bij Finaste heb je enorm veel keus en wordt het snel geleverd. Misschien is deze meidendag het perfecte excuus om weer eens wat leuks te kopen. Een mooie armband, een setje nieuwe zilveren oorbellen of een stoere ketting geven net dat beetje extra om op te vallen. Of je nu aan het strand ligt, uit eten gaat of alle clubs van de stad onveilig maakt: de juiste look zorgt ervoor dat jouw unieke stijl gezien gaat worden. 

* Prop je hele dag niet helemaal vol met activiteiten maar neem ook momenten waarbij je even kan relaxen. Ander haalt de helft van jullie de avond niet zonder blaren op de voeten en dat zou zonde zijn! Zorg voor variatie in wat jullie gaan doen. Wissel bijvoorbeeld shoppen af met een terrasje, iets eten met een goede wandeling, combineer de bios met een avondje dansen. 

* Als je met een grote groep meiden gaat, kun je zelfs kiezen om de groep een uurtje op te splitsen, zodat al je vriendinnen iets doet wat ze leuk vinden. Later kom je dan gezellig weer bij elkaar voor de volgende activiteit. Zo heb je aan het eind van de dag alleen maar blije gezichten!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *