5 redenen om als vrouw motor te gaan rijden

Motorrijden is een stoere hobby die je het ultieme gevoel van vrijheid laat ervaren. Vaak wordt motorrijden (onterecht) nog altijd als hobby voor mannen gezien. Gelukkig zijn er steeds meer vrouwen die hun motorrijbewijs halen om vervolgens heerlijk te toeren op hun motor. Twijfel je als vrouw om motor te gaan rijden? Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet om als vrouw motor te gaan rijden!

Reden 1. Goedkoop

Motorrijden wordt vaak gezien als dure hobby, echter valt dat reuze mee. Een motorfiets is over het algemeen een stuk goedkoper dan een auto. Qua aanschaf, maar ook de maandelijkse kosten zijn lager. Daarnaast hoef je met je motor geen parkeergeld meer te betalen.

Reden 2. Gespreksstof

Iedereen kent wel iemand die met de motor rijdt of kent iemand die dat doet. Als motorrijder heb je dan ook met veel mensen minimaal 10 minuten gespreksstof over het motor rijden. Op het moment dat je aankomt op je motor dan wordt vaak het gesprek al aangegaan over je motor.

Reden 3. Gevoel van geluk

Uit een onderzoek van Harley-Davidson is gebleken dat vrouwen die motorrijden zich gelukkiger voelen dan vrouwen die niet motorrijden. Een motorfiets zorgt voor een geluksgevoel.

Reden 4. Praktisch

Een motorfiets is naast erg leuk ook erg praktisch. Denk bijvoorbeeld aan het fileprobleem waar je geen last van hebt met een motor. Of als je last hebt van ruimtegebrek voor je auto in de stad kan je kiezen voor een motorfiets.

Reden 5. Mooi motorpak

Een leren motorpak staat erg mooi, zeker als je de outfit compleet maakt met bijpassende laarzen en een coole zonnebril. Een motorpak staat je hoe dan ook en mannen zullen er geen bezwaar tegen hebben. Op Motorkledingstore.nl vind je een ruim assortiment aan motorpakken van leer. Een motorpak ziet er stoer uit, waardoor je zelfverzekerdheid en zelfstandigheid uitstraalt. Wat mannen waanzinnig sexy vinden.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *