5 bloementrends die naar verwachting in 2021 in populariteit zullen toenemen

Bloemen zijn fris en mooi voor huis decoratie of om een ​​cadeau te geven aan dierbaren. En dit is een gewoonte van zeer vroege tijden. Mooie bloemen zijn een bron van vreugde voor iedereen. Bloemen zijn een natuurlijke schoonheid die iedereen voor altijd bewonderd, en ze hebben ook een positieve invloed op onze gemoedstoestand.

Gedroogde bloemen

Droogbloemen worden ook wel potpourri genoemd. Dit zijn droogbloemen die in de decoratieve schalen in het interieur van het huis worden geplaatst. De gedroogde bloemen zijn geurig en geven een natuurlijke geur aan de omgeving. Droogbloemen waren trendy in 1980; mensen sloegen ze vroeger op omdat ze soms niet gemakkelijk bereikbaar zijn om een ​​aankoop te doen. Tegenwoordig worden ze gebruikt als stijlvol decoratiestuk en als bron van natuurlijke geur.

2. Personalisatie

Voorheen werden de bloemen boeketten meestal gekocht door de klanten, maar nu zijn ze voorzichtiger in het kopen van patronen om zelf te kiezen wat ze willen. De kopers eisen dat de kleur, geur en het ontwerp van het boeket worden gepersonaliseerd naar hun behoeften. De kennis over bloemen neemt toe onder de mensen en met groeiend bewustzijn maken ze hun eigen keuzes op basis van het uiterlijk en de geur van de bloemen.

Het is een van de 5 trends die naar verwachting in 2021 zullen stijgen; mensen zullen meer op maat zijn terwijl ze aankopen doen en betekenisvolle bloemen kopen voor zichzelf en hun dierbaren. En dit komt omdat ieder individu een andere keuze heeft.

Bloemenabonnementen

Er zijn verschillende bedrijven online die bloemenabonnementen aanbieden aan bloemenliefhebbers. Een voorbeeld in Nederland is Bloompost Mensen krijgen wekelijks of maandelijks bloemen van de organisatie op hun woonplek. Er staan ​​prachtige vers bloeiende bloemen in elegante vazen ​​of boeketten. Kopers geven de voorkeur aan abonnementen om tijd te besparen, aangezien ze bij hen thuis worden afgeleverd.  Cadeaus versturen is een gewoonte geworden in Nederland, en niemand hoeft regelmatig naar de markt.

Klanten geven de voorkeuren over wat ze willen en hoe vaak per week of maand, op basis van de eisen bloemisten sturen bloemen naar de abonnees. De trend is toegenomen in 2021. Het COVID-19 heeft bijgedragen aan het verbeteren van deze abonnementen.

4. Duurzaam aankooppatroon

Duurzaamheid staat in de huidige situatie centraal. Mensen maken zich meer zorgen over het verkleinen van de voetafdruk van hun activiteiten in het milieu. De klanten geven meer de voorkeur aan bloemisten die duurzame bloemen aanbieden. De duurzame bloemenhandel krijgt meer promotie op de markt.

Duurzame bloemen worden op een verstandige manier geproduceerd door de gebruikte hulpbronnen te sparen. Het overslaan van de praktijk van plastic zakken voor eenmalig gebruik voor verpakking.

5. Minimalistisch ontwerp

Mensen zijn altijd dol geweest op eenvoud in ontwerp. Minimalistisch design is een van de 5 bloementrends die naar verwachting in 2021 sterk zullen toenemen. Minimalistische ontwerpen zijn fatsoenlijker en mensen vinden dat ze een rustgevend effect op de ogen hebben. Het is een van de meest geprefereerde bloemmotieven voor bruiloften. Etherisch minimalisme, witte wilde bloemen, groene bladblazer, enkele witte bloemen, zijn enkele minimalistische ontwerpen die trending zijn.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *