2 keukenartikelen die je echt moet scoren deze Black Friday

Het is weer november, en waarschijnlijk weet iedereen dan waar ik op doel: Black Friday komt er weer aan! Deze van oorsprong Amerikaanse dag is overgewaaid naar Europa en kenmerkt zich met de enorme kortingen die de bedrijven geven op hun producten. Het is het ideale moment om sinterklaas of kerstcadeautjes te scoren voor een mooi prijsje, maar je deze kortingen ook gebruiken om jezelf te verwennen. De korting kan het laatste zetje in de rug zijn waardoor je besluit om datgeen te kopen waar je al zolang naar verlangt. Dit geldt ook op het gebied van wonen. In dit artikel lees je 3 keukenartikelen die je echt moet scoren deze Black Friday!

 

Oven of magnetron

Grote kans dat ook jouw oven of magnetron ondertussen aan vervanging toe is. Of heb je juist iets speciaals, zoals een stoomoven al maanden op jouw verlanglijstje staan? Aangezien deze vaak nogal prijzig zijn, is dit het moment om die aan te schaffen. Je zou ook kunnen kiezen voor een combi-apparaat, zoals een combi-oven of combimagnetron. Deze apparaten hebben alle voordelen van diverse apparaten in één. Je bespaart hiermee ruimte in je keuken en het scheelt ook geld om niet meerdere losse apparaten te hoeven aanschaffen. Vaak heeft dit apparaat ook functies waarmee je de oven en de magnetron kunt combineren. Zo kun je tijd besparen als je je eten op wil warmen. En wanneer je het apparaat aanschaft met korting, bespaar je ook nog eens geld!

 

Kookplaat 

De kortingen van dit moment kunnen ook een goed excuus zijn om over te stappen van een gasfornuis op een elektrische kookplaat. Aangezien de overheid heeft aangegeven dat koken op gas vanaf 2050 niet meer mogelijk zal zijn, is het een goed idee om over te stappen. Daarnaast is koken op inductie erg energiezuinig, omdat bijna alle geproduceerde energie direct wordt overgedragen aan de pan. Daarbij is koken op een inductieplaat een stuk veiliger, aangezien je geen gebruik maakt van open vuur. Ook is het schoonmaken van een kookplaat makkelijker dan het poetsen van een gasfornuis. Even snel een doekje erover en het blinkt weer als nieuw!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *